meao epix - set de jucarii urbane

meao epix este prima serie de jucarii urbane inspirate din lumea patratoasa a pixelilor.

meao epix
„The Pixel - Cat.” - jucaria pisica

meao epix


meao o-neon meao o-neon

meao o-neon

Deschidem seria corpurilor de iluminat cu un prim produs - anecdota. Nu, nu este un produs destinat interioarelor fancy din Oltenia, ci se adreseaza tuturor caminelor. Acest produs sta la baza dezvoltarii unei serii, a unei familii de obiecte de corpuri de iluminat in aceiasi directie, cu trimitere la universul legumicol - vegetal.
Aceste corpuri de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcţionalitatea lor intrinsecă, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil şi fineţe încăperii prin designul pe care-l au.
Corpurile de iluminat permanente pot fi conectate direct. Lămpile care funcționează în mișcare au un conector și un cablu, astfel încât acestea să poată fi conectate la o priză de perete. Toate corpurile de iluminat au un corp de fixare și un spatiu pentru a permite înlocuirea sursei.

meao u-moove

u-moove este un sistem de mobilier modular bazat pe 2 module in forma de"U" si de "I". Aceste doua module se pot combina intre ele pentru a forma diferite corpuri de mobilier.

meao u-moove

meao u-moove


meao o-neon meao punked


meao punked


Punked este un suport pentru cutitele de bucatarie in formna de cap de porc. In momentul in care cele 5 cutite se infig in cap, putem spune ca porcul capata un nou hairsyle - punk.

The "Paul Newman" without lock handle is the omega replica uk early model, the timing button is not locked, so it is not waterproof; the lock handle "Paul Newman" is the replica watches later model, the timing button is locked, so it can be hot rolex watches waterproof. We see now that the timing button is locked, and the lock of uk replica watches the timing button is developed from Paul Newman.