meao epix - set de jucarii urbane

meao epix este prima serie de jucarii urbane inspirate din lumea patratoasa a pixelilor.

meao epix
„The Pixel - Cat.” - jucaria pisica

meao epix


meao o-neon meao o-neon

meao o-neon

Deschidem seria corpurilor de iluminat cu un prim produs - anecdota. Nu, nu este un produs destinat interioarelor fancy din Oltenia, ci se adreseaza tuturor caminelor. Acest produs sta la baza dezvoltarii unei serii, a unei familii de obiecte de corpuri de iluminat in aceiasi directie, cu trimitere la universul legumicol - vegetal.
Aceste corpuri de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcţionalitatea lor intrinsecă, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil şi fineţe încăperii prin designul pe care-l au.
Corpurile de iluminat permanente pot fi conectate direct. Lămpile care funcționează în mișcare au un conector și un cablu, astfel încât acestea să poată fi conectate la o priză de perete. Toate corpurile de iluminat au un corp de fixare și un spatiu pentru a permite înlocuirea sursei.

meao u-moove

u-moove este un sistem de mobilier modular bazat pe 2 module in forma de"U" si de "I". Aceste doua module se pot combina intre ele pentru a forma diferite corpuri de mobilier.

meao u-moove

meao u-moove


meao o-neon meao punked


meao punked


Punked este un suport pentru cutitele de bucatarie in formna de cap de porc. In momentul in care cele 5 cutite se infig in cap, putem spune ca porcul capata un nou hairsyle - punk.