meao nu este numai despre pisici, aşa cum s-ar crede, ci este şi despre vulpi, şoareci, câini, oposumi şi multe alte animale, inclusiv oameni. :) Este brandul sub care se vor regăsi visele, viziunile întortocheate ale creatorilor noştri. Ce vor vorbi obiectele şi pe ce limbă se vor înţelege cu posesorii rămâne de văzut. Pentru început, meao îşi propune să aducă inovaţie pe mai multe categorii de obiecte (produse) - design de interior, obiect, accesorii, grafică etc. şi să pună într-o perspectivă nouă designul grafic şi de obiect, reducându-l la esenţă, prin concepte creative şi materiale inedite. meao vrea cam ce vrea orice pisică din “social media”: să fie admirată, sheruită, discutată şi cumpărată spre a a fi afişată. În linii mari, asta este povestea noastră.

meao este o marcă construită deocamdată de 2 designeri, dar încă mai este loc în echipa noastră.


Catalin Popa

Profesia mea: designer.
Admirand frumosul, am incercat sa il recreez in tot ceea ce concep: de la reclame cu "twist" la obiecte cu folos. Cateva idei de baza (in opinia mea):
Design = maximum de eficienta obtinut cu minimum de efort. Proportiile trebuiesc respectate atat in design, cat si in viata. Inspiratia vine cel mai usor cand nu este ceruta, dar cel mai puternic atunci cand pui pasiune. Viitorul nu poate merge decat spre simplificare. Tot ce e complicat se va pierde pe drum. Ratiunile de ordin tehnic se afla in centrul procesului creativ. Orice obiect comunica in limbaj universal.
O scoala de design inspirationala pentru mine: Bauhaus.
Catalin Popa


Adrian Lupu Adrian Lupu

Profesia mea: designer.
Pasiunea mea: să fac lucrurile cât mai bine, dacă nu cel mai bine. Mi-am început cariera ca designer de produs, dar m-am dezvoltat într-o industrie a comunicării. Ajutorul mi-a fost solicitat pentru crearea de ambalaje, obiecte de comunicare în magazine şi cluburi, standuri dar şi pentru transmiterea mesajului publicitar. Am creat identitate vizuală pentru brand-uri dar şi “jucării” pentru ocazii necomerciale. În ziua de azi e dificil să găseşti o idee 100% originală, însă cu perseverenţă, în timp poţi face lumea un pic mai frumoasă. Începând cu lumea ta şi continuând apoi cu a semenilor tăi.